ARAÇ PARKIMIZA VE HANÖNÜ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN Tarihi: 03.04.2020

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mutat KURUM’u 05.Eylül 2019 tarihinde Ak Parti Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Av.Metin ÇELİK , Ak Parti İl Başkanımız Sayın Doğan ÜNLÜ nün randevuları ve takipleri ile birlikte ziyaret etmiştik. Bizleri samimi bir şekilde karşılayan, ilimizle ilgili projeleri ve Hanönü Belediyemizin ihtiyaçları taleplerimize destek veren sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM a ilimiz ve ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. Bunlardan biriside sayın Bakanımızın talimatları ile hibe olarak belediyemize söz verilen 13+ 1.5 M3 lük Çevre Temizlik Çöp Aracı İzmir ilinde hazırlanmıştır belediyemiz personellerince bu gün itibarı ile teslim alınmıştır. Projesinden alımına kadar işleri takip eden personellerimize teşekkür ederim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Ne demiştik durmak yok yola devam hizmet yolunda adım adım ilerleyeceğiz .Bu tür projelerimize destek veren Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ,Bakanlarımız, Milletvekillerimiz , İl başkanımız ve Yerel Yönetim başkanımıza şükranlarımızı arz ederiz.